Sigarettenautomaten

 
Van sigaren tot sigarettenautomaten: van oorsprong runde de familie van Hoof een sigarenfabriek. Louis van Hoof stichtte ruim 60 jaar geleden het bedrijf en voegde later de naam Swinkels toe toen hij de gelijknamige sigarettengroothandel overnam. Hieruit bloeit het bedrijf Van Hoof - Swinkels als horeca- en sigarettengroothandel op.
 

Het voordeel van een sigarettenautomaat

 
Horecagroothandel Van Hoof - Swinkels plaatst veel sigarettenautomaten in de horeca. Het voordeel hiervan is dat de klant zelf de sigaretten in de sigarettenautomaat koopt en afrekent. Het risico van aan de bar sigaretten verkopen en vergeten af te rekenen is hierbij verdwenen. Maar Horecagroothandel Van Hoof - Swinkels biedt ook de mogelijkheid aan de horeca, sloffen sigaretten te kopen zonder automaat.
 

Wie vult de sigarettenautomaten?

 
Horecagroothandel Van Hoof - Swinkels plaatst en vult de sigarettenautomaten . Als horecaondernemer loopt u geen risico, ook niet bij diefstal of inbraak! Tevens ontvangt u van ons een provisie omdat wij de sigarettenautomaat mogen plaatsen. 
 

Kauwgomautomaten naast de sigarettenautomaat

 
Horecagroothandel Van Hoof - Swinkels plaatst niet alleen sigarettenautomaten maar ook kauwgomautomaten van het merk Sportlife. Deze hangen doorgaans naast de sigarettenautomaten. Voor Horecagroothandel Van Hoof - Swinkels is het gewoon een kleine extra handeling en de ondernemer ontvangt ook hierover provisie.

 
Voor een volledig overzicht van ons assortiment klik hier
 
 
 
  
Van Hoof-Swinkels | Dijkstraat 11 | 5554 PP Valkenswaard | [t] 040 - 2012404 | [f] 040 - 2045727