Horeca Valkenswaard

 
Horecagroothandel Van Hoof - Swinkels is tegenwoordig niet meer weg te denken in het horeca leven in Valkenswaard. Ga eens op een rustige maandag ochtend een kijkje nemen bij de horeca in Valkenswaard. Neem plaats aan een willekeurig terrasje op de Markt en bestel hier gerust een kopje cappuccino bij. Bekijk eens het af en aangaan van de blauwe busjes met het VHS logo. Voor Horecagroothandel Van Hoof - Swinkels is dit al een prachtig gezicht maar voor menig toeschouwer in de horeca is het ook opvallend.
 

Drukke tijden in de horeca voor Valkenswaard en omstreken

 
Iedere horeca ondernemer in Valkenswaard en omstreken weet natuurlijk dat de carnavals periode en de zomer periode de drukste tijden zijn voor de horeca in Valkenswaard en omstreken. Evenementen zoals kermissen in de regio en het Mid Zomer Avond feest in Valkenswaard geven top drukte en omzet mogelijkheden voor de horeca. Hierbij is het natuurlijk van belang (vooral met de buiten evenementen) dat zaken zoals veiligheidsglas en plastic glaswerk voldoende voorradig zijn.
 

Ben er op tijd bij...

 
De horeca in Valkenswaard kan altijd contact met ons opnemen over de artikelen die wij, Horecagroothandel Van Hoof - Swinkels, leveren per telefoon (040 - 20 12 404) of ons contactformulier. Neem alvast een kijkje bij onze aanbiedingen en in ons assortiment overzicht!
 
 
 
 
Van Hoof-Swinkels | Dijkstraat 11 | 5554 PP Valkenswaard | [t] 040 - 2012404 | [f] 040 - 2045727